Visites escolars

L’Àrea d’Educació de la Catedral de Tarragona és fruit d’un conveni de col·laboració entre el Capítol de la Catedral de Tarragona, el Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya, mitjançant el Camp d’Aprenentatge de la Ciutat de Tarragona, i DNA Turismo y Ocio, com a empresa gestora de les visites a la Catedral.

Els grups organitzats pertanyents a centres d’ensenyament (acompanyats de professors responsables) de la Unió Europea tenen la possibilitat de contractar els serveis de l’àrea d’educació. Amb això es pretén complementar la visita i contribuir així al desenvolupament de la seva formació.

Es posa a disposició de les escoles el material didàctic amb activitats per ampliar els coneixements durant la seva visita: CdA – Tarragona Medieval

Visita lliure

La visita cultural inclou la Catedral, el Claustre, el Tresor i el Museu Diocesà.

EL’àrea d’educació recomana als professors encarregats de la visita conèixer el material didàctic de les visites amb activitats i utilitzar els que cregui convenients per a la seva visita (treballs previs, treballs in situ i treball post activitat).

Tarifes:

  • Alumnes de col·legis i instituts: 3 € 
  • Alumnes universitaris: 4 € 
  • Professors acompanyants: Gratuït

No és necessària la reserva, però es recomana que ens ho informin per poder-los avisar en el cas que hi hagi una eventualitat que impedeixi la visita.

Visita guiada

Un guia oficial local els explica la Catedral i el Claustre. La resta del conjunt es pot fer per lliure.

Durada aproximada de 45 min.

Preu addicional de 3 € per alumne.

Cal reservar

Visita didàctica

Visita educativa amb un monitor que s’encarrega del desenvolupament de l’activitat. Totes les activitats es poden adaptar per a escoles d’educació primària, de secundària o per a aquelles que vulguin elaborar crèdits de síntesi o treballs de recerca.

Centres docents amb alumnes amb edats compreses entre els 6 i els 18 anys.

Tarifes: 

  • Alumnes de primària menors de 8 anys: 4 € 
  • Alumnes de primària majors de 8 anys: 5 € 
  • Alumnes de secundària: 6 € 

Cal reservar

Informació

Catedral de Tarragona

info[@]catedraldetarragona.com
+34 977 22 69 35

Camp d’Aprenentatge

icda-tarragona[@]xtec.cat
+34 977 55 63 41

Skip to content