L’Àrea d’Educació de la Catedral de Tarragona és fruit d’un conveni de col·laboració entre el Capítol de la Catedral de Tarragona, el Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya, mitjançant el Camp d’Aprenentatge de la Ciutat de Tarragona, i DNA Turismo y Ocio, com a empresa gestora de les visites a la Catedral.

Els grups organitzats pertanyents a centres d’ensenyament (acompanyats de professors responsables) de la Unió Europea tenen la possibilitat de contractar els serveis de l’àrea d’educació. Amb això es pretén complementar la visita i contribuir així al desenvolupament de la seva formació.

Es posa a disposició de les escoles el material didàctic amb activitats per ampliar els coneixements durant la seva visita: CdA – Tarragona Medieval.

Visita lliure

La visita cultural inclou la Catedral, el Claustre, el Tresor i el Museu Diocesà.

  • Alumnes de col·legis i instituts: 3 €
  • Alumnes universitaris: 4 €
  • Professors acompanyants: Gratuït.

No és necessària la reserva, però es recomana que ens ho informin per poder-los avisar en el cas que hi hagi una eventualitat que impedeixi la visita.

L’àrea d’educació recomana als professors encarregats de la visita conèixer el material didàctic de les visites amb activitats i utilitzar els que cregui convenients per a la seva visita (treballs previs, treballs in situ i treball post activitat).

Visites escolars guiades

  • Un guia oficial local els explica la Catedral i el Claustre (la resta del conjunt es pot fer per lliure).
  • Durada aproximada de 45 min.
  • Preu addicional de 3 € per alumne.
  • Cal reservar.

Informació de reserves

Catedral de Tarragona info[@]catedraldetarragona.com +34 977 22 69 35
Camp d’Aprenentatge  cda-tarragona[@]xtec.cat  +34 977 556 341