9 juliol, 2020 in Notícies

Ampliem l’oferta de visites guiades: Coneix a fons la Catedral de Tarragona

Després de la seva reobertura el passat cap de setmana, la Catedral de Tarragona amplia el servei de visites guiades.

S’ha establert un Pla de Contingència Pla de Contingència per garantir la seguretat dels visitants, treballadors i proveïdors. També es manté el servei d’audiovideo- guies i s’ha reforçat la higiene.

Visites guiades de dimecres a dissabte

Les visites guiades permeten accedir a zones úniques de la Catedral, com ara el campanar, en els següents horaris:

  • Dimecres, dijous i divendres: 11:30h
  • Dissabte: 11:30h i 17h

Modalitats de visita guiada

La Catedral de Tarragona ofereix dos tipus de visites guiades, senzilles i completes:

Visita senzilla

En aquesta visita, el nostre guia oficial local explica amb detall la Catedral i el Claustre. La durada és d’aproximadament 45 minuts i el seu preu és de 3€ addicionals per sobre de les tarifes de la Catedral (veure tarifes).

Visita completa

A més de la Catedral i el Claustre, inclou el Témenos (muralla romana) i es puja fins al Campanar, talaia de Tarragona. La durada d’aquesta visita és d’1h i 30 minuts i inclou la pujada de 150 esglaons, amb 3 descansos. No es recomana a persones amb cardiopaties, vertigen, claustrofòbia o mobilitat reduïda. Preus: Adults 15€, més de 65 anys i nens de 7 a 16 anys, 10€ (consulti les tarifes).

Conocer a fondo la historia de la Catedral

A través de la visita guiada a la Catedral de Tarragona es pot conèixer la història d’aquest temple, l’edificació del qual es va iniciar a partir de l’any 1171. Telenoticies TV3 va estar a la Catedral durant els primers dies de la seva reobertura:

Vídeo reapertura de la Catedral de Tarragona

El conjunt catedralici está situat en el lloc més elevat de la ciutat i en la trama que ocupava, en principi, un aquarterament dels exèrcits romans al voltant dels quals es va construir  la ciutat de Tarraco gradualment.

Això  és només el començament de la història de la Catedral, el patrimoni de la qual volem apropar a tothom  a través d’un minuciós recorregut  per tots els seus racons.

ComparteNo Comments

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

17 + sixteen =