Ampliem l’oferta de visites guiades: Coneix a fons la Catedral de Tarragona

Després de la seva reobertura el passat cap de setmana, la Catedral de Tarragona amplia el servei de visites guiades.

S’ha establert un Pla de Contingència Pla de Contingència per garantir la seguretat dels visitants, treballadors i proveïdors. També es manté el servei d’audiovideo- guies i s’ha reforçat la higiene.

Visites guiades de dimecres a dissabte

Les visites guiades permeten accedir a zones úniques de la Catedral, com ara el campanar, en els següents horaris:

  • Dimecres, dijous i divendres: 11:30h
  • Dissabte: 11:30h i 17h

Tipos de visita guiada

La Catedral de Tarragona ofereix dos tipus de visites guiades, senzilles i completes:

Visita senzilla

En aquesta visita, el nostre guia oficial local explica amb detall la Catedral i el Claustre. La durada és d’aproximadament 45 minuts i el seu preu és de 3€ addicionals per sobre de les tarifes de la Catedral (veure tarifes).

Visita completa

Además de la Catedral y el Claustro, incluye el Témenos (muro romano) y se sube al Campanario, atalaya de Tarragona. La duración de esta visita es de 1h y 30 minutos e incluye la subida de 150 peldaños, con 3 descansos. No se recomienda a personas con cardiopatías, vértigo, claustrofobia o movilidad reducida. Precios: Adultos 15€, mayores de 65 años y niños de 7 a 16 años, 10€ (consulte las tarifas).

Conèixer a fons la història de la Catedral

A través de la visita guiada a la Catedral de Tarragona es pot conèixer la història d’aquest temple, l’edificació del qual es va iniciar a partir de l’any 1171. Telenoticies TV3 va estar a la Catedral durant els primers dies de la seva reobertura:

Catedral de Tarragona

El conjunt catedralici está situat en el lloc més elevat de la ciutat i en la trama que ocupava, en principi, un aquarterament dels exèrcits romans al voltant dels quals es va construir  la ciutat de Tarraco gradualment.

Això  és només el començament de la història de la Catedral, el patrimoni de la qual volem apropar a tothom  a través d’un minuciós recorregut  per tots els seus racons.

Skip to content